Cégadatok:

Szabóné Takács Zita

Adószám:67007310133

e-mail: viragalkotora@gmail.com

mobil: 0620-376-5828

Tárhelyszolgáltató adatai:

1097Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14

Adatkezelési nyilatkozat- www.viragalkotora.hu

 

  1. évi CXII. törvény célja, hogy az adatkezelők tiszteletben tartsák a természetes személyek magánszféráját. Ennek értelmében minden adatkezelőnek el kell készítenie az adatkezelési nyilatkozatot, amiben arról nyilatkozik, hogy a rendelkezésére bocsátott információkat milyen formában kezeli.

viragalkotora.hu oldalon rendelkezésre bocsátott adatok esetében az alábbi információkat fontos ismerni.

Adatkezelő: Szabóné Takács Zita

Cím: 2230, Gyömrő, Malom utca 16 3/2

Telefonszám: +36-20-376-5828

E-mail cím: viragalkotora@gmail.com

Nyilvántartási szám: NAIH-103826/2016., NAIH-103827/2016.

 

  1. A személyes adatokat rendelkezésre bocsátó (továbbiakban felhasználó) személyes adatait az adatkezelő rendelkezésére bocsájtja személyesen, e-mailben, telefonon, vagy a honlapon elhelyezett hírlap feliratkozással.
    A Felhasználó által megadott és tárolt személyes adatok köre: Név, Telefonszám, e-mail cím, Telefonszám, Irányítószám, Érdeklődési kör

 

  1. Az adatkezelő a felhasználó által megadott adatok helyességét nem tudja ellenőrizni, így a megadott adatokért és azok felhasználásáért a felhasználó vállal felelősséget.

 

  1. Az adatkezelő az adatokat harmadik fél számára nem adja ki. A rendelkezésére bocsátott adatokat hírlevél küldés, tájékoztatás, és marketing célú megkeresésre használja fel. Az adatkezelő a rendelkezésére bocsátott adatokat mailmaster szoftver segítségével kezeli.

 

  1. A felhasználó által megadott adatok egészen addig tárolhatók, amíg a felhasználó írásban egyértelműen nem jelzi az adatbázisból való törlési szándékát. Ezt megteheti e-mailben: viragalkotora@gmail.com, vagy az adatkezelő által kiküldött e-mailben található leiratkozás link segítségével.

Köszönöm, hogy megtisztelsz bizalmaddal és hasznosnak ítéled az általam küldött információkat.

Legutóbbi bejegyzések

Korábbi munkáim képekben

Kategória

Népszerű címkék