Ha megszokottól eltérő, különleges játékos dekorációt szeretnél az esküvődön, akkor a vintage stílust lehet, hogy Neked találták ki. Hallottál már róla, de nem tudod mit takar pontosan?

A vintage kifejezés a 20-as évektől a 70-es évek közepéig viselt öltözékekre, kiegészítőkre vonatkozik. A sztárok hozták a divatba, mellyel az volt a céljuk hogy mindenképpen máshogy nézzenek ki, kitűnjenek a tömegből. A stílus során a különleges régi darabokat újakkal párosítják és a legfőbb motívuma az izgalmas kiegészítők használata.

A vintage csokrokban jellemző kiegészítő a bross és a csipke. Színvilágban inkább a pasztell árnyalatokat használja – halvány rózsaszín, fehér, zöld, ezüst és a barna. A természetesség jegyében több vágott zöldet használ a csokrok, díszek elkészítése során. A csokor külsejére a hosszan leomló forma gyakran jellemző.

Képek forrása: http://www.debbiecarlisle.com

Ha már van valami ötleted, vagy éppen semmi nincs és segítségre van szükséged keress bizalommal.

Ha szeretnéd tudni milyen virágokat lehet adott évszakban beszerezni, vagy milyen dekorációk szoktak lenni az esküvőn, nézd meg: 

Hasznos tudnivalók az esküvői dekorációhoz

Ha kíváncsi vagy, nagyságrendileg a Te esküvői dekorációra vonatkozó elképzelésed mennyibe kerülne – kérj ingyenes árajánlatot.

Esküvői árajánlat kérés

Korábbi esküvőim képekben