Az esküvői virág díszítéssel kapcsolatban a megszokott menyasszonyi csokortól és vőlegény kitűzőtől lehetnek extrémebb megoldások is. Nyugodtan engedd szabadjára a fantáziádat, mert szinte mindent lehet virággal díszíteni. Ha szereted a szokatlan megoldásokat, akkor engedd szabadjára a fantáziádat a többi bízd a virágkötőre. Biztos vagyok benne, hogy még a férfiak is emlékezni fognak néhány különleges dekorációra az esküvődről.

A szépségen kívül érdemes a gyakorlati használatot is figyelembe venni a dekorálás során.

 

Ültető tábla dekorálása virággal.
Remek első benyomás lehet a vendégek számára. Kevesebb virággal is elkészíthető és a színekkel is lehet játszani, hogy könnyen észre vegyék.

Szék dekorálás virággal
Különleges megoldás, de érdemes a használatot is végig gondolni. Mennyire bírja ki a szék folyamatos emelését a dekorálás? A kíváncsi és felfedező gyerekek mellett mennyire lesz biztonságban a buli végéig.

Csillár dekorálás
Gyönyörű díszítés, rengeteg virággal. Az ilyen megoldást a helyszínnel mindenképp egyeztesd le, hogy engedélyezik-e.

Ruha díszítés
Kiemeli a gyönyörű hátat és a fotókon is biztosan jól fog mutatni. Hátra dőlni a széken azonban tilos és veszélyes 🙂

Kalap díszítés
Ha szereted a kalapokat, vagy csak néhány fotó erejéig felhúznál egy kalapot, akkor ez igazán különleges megoldás. Praktikus és kényelmes és a fotókon is biztosan jól fog mutatni. Ha Te nem szeretnél ilyet, lehet, hogy a koszorúslány örülne egynek 🙂 Nekem ez a kedvencem.

A képek a Wedding Flowers Magazine-ban jelentek meg.

Ha kíváncsi vagy, nagyságrendileg a Te esküvői dekorációra vonatkozó elképzelésed mennyibe kerülne – kérj ingyenes árajánlatot.

Esküvői árajánlat kérés