Az édesség és a virág nagyon jól megfér egymás mellett egy csokorban és ebben a párosításban remek választás lehet egy kislánynak.

A csokrok, ajándékok készítésénél igyekszem mindig bele csempészni valamit, amit az ajándékozottról tudni lehet. Ezt a csokrot egy 6éves kislány szülinapjára készítettem. Annyit tudtam róla, hogy nagyon szereti az édességet és a szivárványt. Így kerültek a nyalókák, cukrok a csokorba és a csokor alapra. Az egyedi készítésű csokor alap remek választás, ha a virágokon kívül valami pluszt is szeretnél a csokorban. Nagyon jól alkalmas arra, hogy kiegészítőket helyezzünk el rajta és valamilyen hangulatot közvetítsünk általa.

A csokor alapot kartonból készítettem, és azt díszítettem krepp papírral, cukorral és gumicukorral. A csokorba helyezett csalókákat és cukor virágokat egyesével drótoztam és ragasztottam.

Számomra az ajándékozás során mindig az a fontos, hogy valami személyeset is bele csempésszek, valamit amitől még kedvesebb lesz az ajándékozottnak. Nekem az ajándékozás az egyik szeretet nyelvem, ha Neked is, akkor biztosan érted miről beszélek 🙂