Kedves Menyasszony, segíthetek az esküvői készülődésben?

Fontos, hogy az esküvőre való készülődés ne csak a külsőségekben jelenjen meg. A sok intézni való, rohangálás közben állj meg egy kicsit és készüljünk együtt a nagy napra. Alkossunk közösen az esküvőre, miközben barátnőiddel együtt beszélgethetsz, hangolódhatsz az esküvőre. A saját magunk által készített díszeknek mindig sokkal nagyobb értéke van, mint amit megvásárolunk, hiszen rengeteg szeretet van benne. Jó érzés lesz, amikor a vendégek megtudják, hogy a köszönet ajándékot, vagy a dekoráció egy részét Te és barátnőid készítették.

Ha szeretnéd, hogy a virágok esküvői dekorációvá formálása közben kicsit lelkileg is hangolódj az új életedre, a menyasszony napot Neked találtam ki.

  • Kevés virágot ismersz és szeretnéd kiválasztani a legszebbet az esküvődre.
  • Sok szép képet láttál, de nem tudod mi alapján válassz.
  • Szeretnéd, ha a női vendégek örömmel emlékeznének vissza az esküvői virágokra is.

  • Nem szeretnél meglepetést, hiszen akkor vagy nyugodt, ha minden az elképzeléseid szerint történik.
Arra gondoltam, hogy az esküvő előtti este néhány barátnőddel jól esne egy alkotó kikapcsolódás és természetesen már ez a pár óra is Rólad a Te esküvődről szól.

Amit ettől várhatsz

  • Kellemes hangulat.
  • Szép virágok.
  • Az alkotás segít ellazulni.
  • Megnyugodhatsz az esküvői díszekkel kapcsolatban

Szeretnék Neked segíteni abban, hogy az esküvői készülődés ne a rohanásról és az idegeskedésről szóljon.

Állj meg egy kicsit, alkoss Te magad az esküvődre, de fontos, hogy ez nyugodt körülmények között történjen. Abban tudok a segítségedre lenne, hogy ötletekkel, alapanyagokkal és szakmai tudásommal támogatlak, hogy mindez nyugodtan történjen és a végeredménnyel is elégedett legyél.

Menyasszony nap, ami bulinak sem utolsó 🙂 Néhány kép egy közös alkotásról

Ha szeretnéd tudni milyen virágokat lehet adott évszakban beszerezni, vagy milyen dekorációk szoktak lenni az esküvőn, nézd meg ezt:

Hasznos tudnivalók az esküvői dekorációhoz

Ha kíváncsi vagy, nagyságrendileg a Te esküvői dekorációra vonatkozó elképzelésed mennyibe kerülne – kérj ingyenes árajánlatot.

Esküvői dekoráció árajánlat