Sok szeretettel Neked ajánlom a következő oldalakat, akikkel nagyon jó kapcsolatom volt/van.

Az alapanyagok, kellékek széles választékát megtalálhatod a yourhobby.hu oldalon. A kreatív hobby bolt Gyálon található, de webshopjukban is rengeteg kellék közül választhatsz és még kedvezményeket is kapsz vásárlásaid után.

http://www.selyemkucko.hu/
https://www.facebook.com/csupaszinvarazspadlas/?fref=ts

Krisztinával volt szerencsém egy szűk körű foglalkozáson részt venni. A selyemfestés rejtelmein kívül a színekről és a női lélekről is nagyon magabiztosan, tapasztaltan tudtunk beszélgetni. Lelki és szellemi kikapcsolódás feltöltődés volt vele az alkotás.

http://5mp.eu/web.php?a=zoldandrea

Neked ajánlom Andit, ha gyerekednek szeretnél külső segítséget adni valamilyen probléma megoldására. Bizonytalan vagy, hogy milyen terápia használna neki a kinezilológia, vagy a meseterápia, esetleg a bach cseppek? Nem kell Neked döntened, mert egy találkozás után meg tudjátok beszélni egyénre szabottan, hogy nálatok mi működhet.

http://www.mesefeszek.hu/

Eszter a mesék világán keresztül segít gyerekeknek és felnőtteknek megismerni önmagukat. A mesék világán keresztül csoportos foglalkozásokon segít, hogy rátalálj a saját utadra és a végén célba érj.

Következő Alkotóra

Legutóbbi bejegyzések

Korábbi munkáim képekben

Kategóriák

Népszerű címkék